Goedkoop internet

Ben je ook op zoek naar goed goedkoop internet? Er zijn tegenwoordig verschillende providers die goedkoop internet aanbieden. Wanneer je op zoek gaat naar een goede en goedkope provider is het belangrijk om te kijken naar de betrouwbaarheid en de service die geboden wordt. Ook al heb je goedkoop internet, het moet altijd werken en toegankelijk zijn, anders kunnen werknemers bijvoorbeeld hun werk niet goed doen. Kijk daarom ook eens of ze bij de provider van jouw keuze een SLA (servicelevel agreement) hebben. Hierin staat vermeld binnen welke termijn storingen verholpen moeten worden. Een storing kan altijd weleens optreden, een snelle oplostijd is in dat geval wel erg belangrijk.

KPN alles in 1

Ook KPN biedt goedkoop internet aan. Goedkoop internet is verkrijgbaar in 3 verschillende pakketten. Het instappakket is verkrijgbaar vanaf slechts 25 euro per maand. Het standaard pakket kost 35 euro per maand en het premiumpakket 45 euro. Bij de twee laatste pakketten krijgt je gratis een Office 365 account en een internet veiligheidspakket. Houdt er rekening mee dat de genoemde prijzen exclusief BTW zijn en inmiddels gewijzigd kunnen zijn. Doe een postcodecheck als je wilt weten of KPN alles in 1 beschikbaar is op jouw locatie en hoeveel de pakketten momenteel kosten.

Ziggo alles in 1

Ziggo alles in 1 is er niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar internet als particulier, ZZP’er, MKB’er of als directeur van een bank. Je hebt de keuze uit meerdere en zeer variërende pakketten. Zo kunt je als ZZP’er al Ziggo alles in 1 zakelijk internet krijgen voor minder dan 40 euro per maand. De duurdere pakketten kosten meer omdat je met deze pakketten kunt profiteren van een snellere internetverbinding. Naast de internetverbinding kun je ook kiezen voor telefonie van Ziggo. Zowel voor particulier als ook zakelijk vast bellen gelden scherpen tarieven bij Ziggo. Zelfs een aanvullend zakelijke televisie abonnement is geen enkel probleem met een Ziggo alles in 1 abonnement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *