De voordelen van T-Mobile

Ga je beginnen met een oriƫntatie traject voor een nieuw abonnement met internet bellen en tv? Neem je dan het T-Mobile Thuis abonnement ook mee in de overweging? Op welke voordelen kun je rekenen als je kiest voor deze aanbieder? Waarom is dit abonnement een goede keuze? Wij helpen je wat op weg.

Om veel korting te scoren op verschillende producten raden wij ManyDeals.nl aan. Naast Manydeals.nl is er ook een mogelijkheid om zonder te betalen gratis test producten te ontvangen.

Eind 2016 nam T-Mobile de klanten van Vodafone over als het gaat om alles in 1. Dit was nodig voor de samenwerking die Ziggo en Vodafone met elkaar wilde aangaan. Maar terug naar T-Mobile. Deze aanbieder wil de komende jaren de strijd aan gaan met de grotere aanbieders in het land. En daar kunt u dus van gaan profiteren. Want als ze dit serieus willen gaan doen dan zullen ze genoeg voordelen moeten gaan aanbieden om te kiezen voor hun in plaats van een andere aanbieder. Andere aanbieders zijn druk met het toevoegen van exclusieve zenders en speciale aanbiedingen. De verwachting is dan ook dat T-Mobile dit ook al gaan doen, voor zover ze dat niet al doen.

De abonnementen die ze aanbieden zijn beschikbaar via DSL en glasvezel. Hiermee kun je dus kiezen voor een instap abonnement of het snelst beschikbare internet in Nederland. En dat is prettig kiezen. Zeker omdat ze je dat aanbieden tegen een scherpe prijs. En ze je altijd een leuke welkomst aanbieding aanbieden. Dit betekent dat je de eerste paar maanden extra korting krijgt. En daar doen ze niet lullig over, het gaat al gauw om een paar tientjes op jaarbasis. En dat is toch makkelijk verdiend. En het abonnement is heel compleet. En je kunt overal gebruik maken van het abonnement, want met de TV Anywhere app kun je overal TV kijken, zowel thuis als onderweg, via wifi, 3G of 4G. Je hoeft nooit meer een uitzending te missen van uw favoriete programma. En ben je sportliefhebber qua voetbal? De FOX Sport 1 Eredivisie zender is standaard onderdeel van het abonnement. Daar hoef je niet extra voor te betalen dus.

Een aanbieder die alles dus goed op orde heeft om in de toekomst te kunnen voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen en alles in huis heeft om van jou een tevreden klant te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *